735 751

Eyeliner blyant

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TUSENER AV KUNDER HELE VERDEN OVER HAR BLITT FORELSKET I #EDGE

for å skape forførende resultater
EDGE - eyeliner blyant


EDGE Eyeliner blyant

EDGE er en uttrekkbar eyeliner med unik konsistens. Den sitter på huden i lang tid og gir en varig effekt. Den delikate teksturen til EDGE gjør det mulig å lage presise, sensuelle linjer. Med blyanten får du en spesiell spisser som gir deg muligheten til å bestemme linjens tykkelse selv. EDGE er enkelt å påføre og meget praktisk.

Dens innovative sammensetning er beriket med naturlige ekstrakter av høyeste kvalitet. I tillegg pleier blyanten den sensitive huden rundt øynene. EDGE gjør blikket ditt dypere, mer ekspressivt og mer forførende!

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

PLEIE AV HUDEN RUNDT ØYNENE

 • Unik konsistens
 • Komfortabel i bruk
 • Varighet og høy kvalitet
EDGE
Mettet, pigmentert farge
Spesiell spisser

Øyeblyanten EDGE er uttrekkbar, noe som sikrer presis og jevn påføring. Spisseren som du får sammen med blyanten gjør deg en mulighet til å tilpasse linjenes tykkelse dine ønsker. De unike konsistensen til EDGE gjør det mulig å lage både populære ,,smoky eyes” og presise, tynne linjer. Blyanten har mettet, pigmentert farge og passer til alle øyenfarger. EDGE renner ikke, er lett å påføre og sitter på huden i flere timer. Bruk EDGE og få et forførende blikk! EDGE er tilgjengelig i to farger - svart og brun.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Unike ingredienser

ORPHICA garanterer høy kvalitet og trygghet. Vi tar vare på kundenes vakre utseende og komfort, derfor er formelen EDGE beriket med naturlige ekstrakter av høyeste kvalitet som pleier den sensitive huden rundt øynene.

Blyanten inneholder blant annet ringblomstekstrakt, som nærer og fukter huden; ekstrakt fra sabal minor, som forbedrer formen til vippene og lin, som har regenererende egenskaper. Den delikate formelen til EDGE inneholder også åkersnelle, som hindrer hudaldring.

EDGEs delikate tekstur og kremkonsistens gjør at påføring med blyanten er meget enkel, og du trenger bare ett strøk for å lage en perfekt linje!

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Hvordan bruker man denne kosmetikken?
Begynn å tegne linjen fra det indre hjørnet av øyet. Før den langs vippelinjen og gjør den gradvis tykkere. Du kan selv bestemme tykkelsen og utseende til linjen din! Hvis du er faller for "katteblikket" trekk ut blyanten og tegne en tykk, typisk linje, litt hevet ved det ytre hjørnet av øyet. Hvis du drømmer om en tynn linje, trenger du bare å spisse blyanten med den vedlagte spisseren.

01.

Hvordan bruker jeg øyeblyanten EDGE?

EDGE er skapt for din komfort, og du kan regne linjer som du vil. Både på øvre og nedre øyelokk og på vannlinjen. EDGE er et perfekt valg for alle typer sminke. Det er verdt å nevne at blyanten er komponert av ingredienser av høyeste kvalitet som pleier de sensitive områdene rundt øynene. EDGE er uttrekkbar og dermed meget praktisk og komfortabel.

02.

Hva bruker jeg spisseren til?

Spisseren som du får med EDGE, er til å spisse blyanten. Bruk den hvis du vil at dine linjer blir tynne og presise. Spiss blyanten og nyt din profesjonelle sminken!

03.

Hvor finner jeg spisseren?

Den spesielle spisseren er på spissen til blyanten EDGE i sølvendelsen. Du trenger bare et bestemt bevegelse for å trekke den ut.

04.

Hva består EDGE av?

Den svarte øyeblyanten EDGE består av: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

05.

Kan blyanten irritere sensitiv hud?

Nei. Den innovative formelen og ingredienser av høyeste kvalitet pleier den sensitive huden rundt øynene og er fullstendig trygge. Blyanten fremkaller ingen allergier eller hudirritasjoner.

06.

Hvilken effekt får jeg med EDGE?

Med EDGE får du slik effekt som du vil. Hvis du trekker ut linjen rett etter bruk, får du ,,smoky eye”. Hvis du liker derimot tynne linjer, spisser du blyanten med spisseren. Det er opp til deg!

07.

Hvorfor er blyanten EDGE unik?

Den unike konsistensen til blyanten, langvarig effekt og omhyggelig utvalgte ingredienser, som pleier den sensitive huden rundt øynene, gjør EDGE unik. Det er lett å gjøre makeup som du akkurat har lyst på - fra ,,smoky eye” til tynne, presise linjer. Linjene sitter hele dagen, og du trenger ikke å se ofte i speilet for å korrigere makeupen. ORHICA er et internasjonalt, renommert merke, og kundenes fornøyelse er viktigst for oss. Derfor skaper vi kosmetikker av høyeste kvalitet.

08.

Hvilke farger er blyanten EDGE tilgjengelig i?

EDGE er tilgjengelig i to farger: svart og brun.

09.

Hvor lenge vil jeg vente på forsendelsen?

Vi sender produktene innen 2 virkedager. Vi kommer forventningene fra våre kunder i møte og betaler alle forsendelseskostnader.

10.

Er det mulig å sende produktet til utlandet?

Selvfølgelig. Vi følger opp skiftende trender og våre kunders behov. Vi leverer forsendelser i hele verden – leveringsfristen blir bare litt lengre. Leveringsprisen er alltid 181 NOK