740 438

ET SETT MED FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TUSENER AV KUNDER HELE VERDEN OVER HAR BLITT FORELSKET I #Touch

for å skape forførende resultater
ET SETT MED TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER (4 PAR)


Touch-rekawica ET SETT MED FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER

Silkemyke og glatte hender behøver ikke å være bare en drøm. Bli kvitt hudirritasjon, ru og sprukken hud. For å oppnå dette resultatet trenger du ikke profesjonelle, dyre SPA-behandlinger. Du kan ha fuktet og næret hud etter en 15-minutters terapi hjemme. Beskytt hendene dine mot negativ påvirkning av eksterne faktorer. For å hjelpe deg med dette har ORPHICA utarbeidet TOUCH – en regenerativ og pleiende behandling for hender.

Et sett med TOUCH beskyttende hansker med Active Ceramide Therapy formel gjør at huden på hendene er intensivt regenerert, mer elastisk og spenstigere. Det danner også et usynlig vannbindende beskyttelseslag på hudens overflate. Hanskene er fuktet med naturlige ingredienser som har antiseptiske egenskaper, glatter ut rynker på hendene, forbedrer regenereringsprosesser og mildner irritasjon, samt stimulerer kollagen- og elastinproduksjon i huden. Velg en allsidig behandling! En emballasje inneholder 4 par av TOUCH fuktighetsgivende hansker – nok for en månedlig behandling.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

REGENERERT HUD PÅ HENDENE TAKKET VÆRE TOUCH BEHANDLING

Personene som deltok i produkttesting av TOUCH fuktighetsgivende hansker har sett mange fordeler med produktet.


95%

bekrefter at huden på hendene er glatt og næret ved regelmessig bruk av hanskene

90%

merket at huden ble spenstigere og mer elastisk

90%

bekrefter at hendene er riktig fuktede og glatte

85%

mener at huden på hendene er mer elastisk

Trenger hendene dine intensiv pleie? Har du tørr, dehydrert og irritert hud med synlige rynker? Prøv ut vår månedlige behandling og føl deg som om du hadde en profesjonell behandling i en skjønnhetssalong. TOUCH fuktighetsgivende hansker fra ORPHICA, med Active Ceramide Therapy formel, egner seg ideelt for deg. Produktet har gjennomgått strenge tester som bekreftet dets antiseptiske og regenerative virkning.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

LES TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE KUNDER

De har allerede oppnådd ønsker resultat og gir hendene sine allsidig pleie med TOUCH fuktighetsgivende hansker!


Før Etter Jeg har veldig sensitiv hud på hendene. Dette er et stort problem for meg. Dessverre har ingen pleiemidler tilfredsstilt forventningene mine tidligere, men da jeg prøvde ut TOUCH behandling, visste jeg med en gang at disse produktene egner seg ideelt for meg. Etter min mening er TOUCH fuktighetsgivende hansker en fantastisk nærende behandling for hender. Hanskene har en veldig god fasong og er tilpasset selv de små hendene mine. Selvklebende striper holder bra, og hanskene slipper ikke fra hendene. Etter at jeg tar hanskene av, er huden min glatt, fuktet og duftende. Resultatene holder seg veldig lenge.

ANNE, 30 ÅR

Før Etter Jeg liker å ha glatte og myke hender som ser velstelt ut. Tidligere kunne jeg ikke finne kosmetikk som tilfredsstilte mine forventninger. Jeg var aldri 100% fornøyd. Jeg velger gjerne kvalitets merkevarer. Derfor bestemte jeg meg for å bruke TOUCH behandling fra ORPHICA. Jeg brukte TOUCH fuktighetsgivende hansker i en måned. Hver gang jeg tok hanskene av, følte jeg meg som om jeg hadde nettopp hatt en behandling i en skjønnhetssalong. Jeg må innrømme at hanskene virker mye bedre enn vanlige fuktighetsgivende kosmetikk, og jeg har allerede prøvd ut mange forskjellige kremer.

IDA, 26 ÅR

Før Etter Jeg er allergisk og hadde det vanskelig med å finne skjønnhetsprodukter som ikke irriterer huden. Tidligere kunne jeg bare bruke glyserin fra apotek. Heldigvis har jeg funnet TOUCH behandling. Jeg elsker fuktighetsgivende hansker fra ORPHICA. Stoffet de er fuktet med gir hendene mine ideell næring. Huden min ble ofte irritert etter bruk av vanlig håndsåpe. Derfor hadde allergologisk testing av produktet en nøkkelbetydning for meg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og har allerede bestilt flere par.

SILJE, 29 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Unike ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TOUCH fuktighetsgivende hansker med Active Ceramide Therapy formel er en ideell løsning for ødelagte og tørre hender, utsatt for påvirkning av eksterne faktorer. Høy kvalitet, sikkerhet og effektivitet garanterer tilfredsheten til de kundene som har allerede prøvd disse fuktighetsgivende hanskene på egen hud.

Produktet inneholder naturlige ingredienser og ekstrakter som gir huden på hedene allsidig pleie og beskytter sensitiv, irritert og tørr hud. Glyserin glatter ut rynkene, gjør at huden er fuktet, mer elastisk og spenstigere, og i tillegg forbedrer regenereringsprosesser i huden. Saflorolje danner et okkluderende lag som forebygger fordamping av vann fra overhuden. Arginin har sterk fuktighetsgivende virkning og mildner hudirritasjon. Adenosin har rynkeforebyggende egenskaper, øker kollagen- og elastinproduksjon i hudens dypere lag, og gjør at huden er glattere og lysere. Urea og ceramider fukter huden. Stjerneanis-ekstrakt har antiseptiske egenskaper. Allantoin har lindrende og mildnende virkning, og hjelper med å fjerne død overhud. I tillegg lindrer den hudirritasjon forårsaket av rengjøringsmidler, såpe, syrer og baser. Natriumhyaluronat begrenser tap av vann gjennom epidermis og gir huden riktig fukting. Lecitin glatter ut huden og gir den elastisitet.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Hvordan bruker man denne kosmetikken?

Vask og tørk hendene nøyaktig. Ta hanskene forsiktig ut av posen og ta på hendene. 01.

Vask og tørk hendene nøyaktig. Ta hanskene forsiktig ut av posen og ta på hendene.

Sett på en selvklebende stripe som kommer med produktet, slik at hanskene sitter tett. 02.

Sett på en selvklebende stripe som kommer med produktet, slik at hanskene sitter tett.

Ta dem av etter 15 minutter og masser resten av det nærende stoffet inn i hendene inntil det har trukket inn. 03.

Ta dem av etter 15 minutter og masser resten av det nærende stoffet inn i hendene inntil det har trukket inn.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER?

TOUCH hanskene er fuktet med aktive ingredienser som har antiseptiske egenskaper, glatter ut rynker på hendene, forbedrer regenereringsprosesser og mildner irritasjon, samt stimulerer kollagen- og elastinproduksjon i huden.

02.

HVORDAN BRUKER JEG TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER?

Vask og tørk hendene nøyaktig. Ta hanskene forsiktig ut av posen og ta på hendene. Sett på en selvklebende stripe som kommer med produktet, slik at hanskene sitter tett. Hanskene må tas av etter 15 minutter og resten av det nærende stoffet skal masseres inn i hendene inntil det har trukket inn. Bruk hanskene én gang i uken. Bruk ikke produktet dersom du er sensitiv mot noen av ingrediensene. Hvis stoffet som hanskene er fuktet med, kommer i kontakt med øynene, må det skylles ut med mye vann.

03.

HVEM EGNER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER SEG FOR?

TOUCH fuktighetsgivende hansker egner seg for personer som ønsker å ha velpleide hender. Hvis du vil nære, fukte og regenerere overhuden intensivt, egner dette produktet fra ORPHICA seg ideelt for deg.

04.

HVORFOR ER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER SÅ UNIKE?

TOUCH fuktighetsgivende hansker er unike på grunn av Active Ceramide Therapy formel, som gjør at huden på hendene er intensivt regenerert, mer elastisk og spenstigere, og at det dannes et usynlig vannbindende beskyttelseslag på hudens overflate.

05.

HVOR LENGE ER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER HOLDBARE?

TOUCH fuktighetsgivende hansker er et produkt til engangsbruk. En emballasje inneholder 4 par av TOUCH fuktighetsgivende hansker – nok for en månedlig behandling.

06.

ER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER ET TRYGT PRODUKT?

Ja, produktet er helt trygt. TOUCH fuktighetsgivende hansker har gjennomgått strenge dermatologiske og allergologiske tester. Testene bekreftet at de naturlige ingrediensene som hanskene er fuktet med, danner et beskyttelseslag på huden og gjør at hendene er glattere og intensivt regenerert.

07.

HVA ER TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER FUKTET MED?

TOUCH fuktighetsgivende hansker inneholder følgende ingredienser: Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1-2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Citral, Linalool.

08.

HVORDAN OPPBEVARER JEG TOUCH FUKTIGHETSGIVENDE HANSKER?

Produktet må oppbevares i romtemperatur, helst mellom 8ᵒC og 25ᵒC, i en tett lukket emballasje. Unngå påvirkning av direkte solstråling. Oppbevares utilgjengelig for barn.

09.

KAN DERE SENDE PRODUKTET TIL UTLANDET?

Ja. ORPHICA er et internasjonalt firma som tilbyr utsendelser av sine produkter til utlandet.

10.

HVOR LENGE MÅ JEG VENTE PÅ MIN PAKKE?

Vi sender produktene i løpet av 2 arbeidsdager.