736 572

Håndskrubb

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TUSENER AV KUNDER HELE VERDEN OVER HAR BLITT FORELSKET I #Touch

for å skape forførende resultater
TOUCH HÅNDSKRUBB – 100 ML


Touch-peeling Håndskrubb

Huden på hendene er ofte sensitiv og utsatt for irritasjon. Ru, stramme og røde hender med misfarginger ser ikke bra ut. For å forebygge dette har ORPHICA utarbeidet TOUCH – en regenerativ og pleiende behandling for hender.

Daglig bruk av mild TOUCH håndskrubb med Oil & Vitamin Therapy formel gjør at huden på hendene er dypt fuktet og myk, og at det dannes et usynlig vannbindende beskyttelseslag på hudens overflate. Skrubben inneholder tranebærfrø, som har naturlige skrubbende egenskaper. Produktet hjelper med bli kvitt død overhud, nærer tørr og irritert hud, samt gjør huden mer elastisk og mykere. TOUCH håndskrubb glatter ut rynker på hendene. Samtidig forbedrer den regenerering av overhuden og forebygger uttørking. Produktet har gjennomgått dermatologiske tester.

For å gi hendene dine allsidig pleie, straks etter bruk av håndskrubb påfør en TOUCH håndkrem, som skal styrke behandlingens regenerative og pleiende virkning på hendene.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

RIKTIG FUKTET, MYK OG GLATT HUD PÅ HENDENE

Personene som deltok i produkttesting av TOUCH håndskrubb har sett mange fordeler med produktet.


90%

bekrefter at det er enkelt å fjerne død overhud fra hendene ved regelmessig bruk av håndskrubb

90%

mener at huden på hendene er myk og velpleid

90%

av personer merket at huden er velstelt

85%

merket at hendene deres er glattere

Leter du etter en ideell løsning for slitte og ru hender? Prøv ut et mildt produkt som kan glatte ut og mykgjøre ru hud, og gi hendene dine en glatt, næret og velpleid utseende. Daglig bruk av TOUCH håndskrubb med Oil & Vitamin Therapy formel er den ideelle løsningen for deg. Produktet har gjennomgått strenge tester som bekreftet at dets aktive ingredienser hjelper med å bli kvitt død overhud, nærer tørr og irritert hud, samt gjør huden mer elastisk og mykere.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

LES TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE KUNDER

De har allerede oppnådd ønsker resultat og gir hendene sine allsidig pleie med TOUCH håndskrubb!


Før Etter Jeg har veldig sensitiv hud på hendene. Dette er et stort problem for meg. Dessverre har ingen pleiemidler tilfredsstilt forventningene mine tidligere, men da jeg prøvde ut TOUCH behandling, visste jeg med en gang at disse produktene egner seg ideelt for meg. Om sommeren var hendene mine ofte røde, og om vinteren hadde jeg rett og slett sprukken hud på grunn av kulde. Da jeg prøvde ut TOUCH håndskrubb for første gang, var jeg veldig overrasket at etter engangsbruk er hendene mine så glatte, delikate og velpleide. Nå står håndskrubben på servanten på baderommet mitt og jeg bruker den til daglig pleie.

ANNE, 30 ÅR

Før Etter Jeg liker å ha glatte og myke hender som ser velstelt ut. Tidligere kunne jeg ikke finne kosmetikk som tilfredsstilte mine forventninger. Jeg var aldri 100% fornøyd. Jeg velger gjerne kvalitets merkevarer. Derfor bestemte jeg meg for å bruke TOUCH behandling fra ORPHICA. Håndskrubb er mitt yndlingskosmetikk og jeg kan ikke forestille meg den daglige pleien av hendene mine uten denne. Jeg liker særlig de små skrubbende partiklene som ideelt fjerner død overhud og gjør at hendene mine er delikate, duftende og velpleide.

IDA, 26 ÅR

Før Etter Jeg er allergisk og hadde det vanskelig med å finne skjønnhetsprodukter som ikke irriterer huden. Tidligere kunne jeg bare bruke glyserin fra apotek. Heldigvis har jeg funnet TOUCH behandling. Jeg bruker håndskrubb veldig ofte.
Den hjelper meg med å bli kvitt død og hard overhud. Hendene mine forblir glatte og duftende i lang tid. Det som er meget viktig for meg er at TOUCH håndskrubb har gjennomgått dermatologiske tester. Den fremkaller ikke hudirritasjon eller allergi hos meg. Dens delikate sammensetning utelukker noen mulighet for allergi.

SILJE, 29 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Unike ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TOUCH håndskrubb med Oil & Vitamin Therapy formel er en ideell løsning for tørre og ødelagte hender som trenger allsidig pleie og dyp næring. Dens høye kvalitet, sikkerhet og effektivitet garanterer tilfredsheten til de kundene som har allerede prøvd produktet på egen hud.

Produktet inneholder naturlige ingredienser og ekstrakter som pleier huden på hedene. Lanolin fukter og mykgjør huden. Sheasmør danner et okkluderende lag som forebygger fordamping av vann fra overhuden, samt nærer og glatter ut huden på hendene. Mandelolje mykgjør overhuden og styrker dens lipidbarriere. Oljen inneholder oljesyre, linolsyre samt vitaminer A, B1, B2, B6, D og E. Avokadosmør er en kilde av umettede fettsyter, vitaminer A, B, D, E og kalium. Pantenol har antiinflammatoriske egenskaper og forbedrer regenerasjonsprosesser i overhuden. Vitamin E har antioksiderende virkning, beskytter huden mot UV-stråling og bidrar til dannelse av kollagen. Allantoin har lindrende og mildnende virkning på huden. Den gjør at hendene er glattere, mer elastiske, mykere og bedre fuktet. Natriumhyaluronat danner en film på hudoverflaten og binder vannet i huden. Glyserin gjør at huden er mer elastisk og spenstigere, og i tillegg glatter ut rynkene.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Hvordan bruker man denne kosmetikken?

Før du bruker TOUCH håndskrubb, vask hendene, men ikke tørk dem helt. 01.

Før du bruker TOUCH håndskrubb, vask hendene, men ikke tørk dem helt.

Påfør håndskrubb på hendene og masser huden med sirkelbevegelser i 1-2 minutter. 02.

Påfør håndskrubb på hendene og masser huden med sirkelbevegelser i 1-2 minutter.

Deretter skyll produktet med mye lunkent vann. 03.

Deretter skyll produktet med mye lunkent vann.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH HÅNDSKRUBB?

TOUCH håndskrubb inneholder aktive ingredienser som hjelper med å bli kvitt død overhud, nærer tørr og irritert hud, samt gjør huden mer elastisk og mykere. Produktet glatter ut rynker på hendene og i tillegg forbedrer regenerering av overhuden ved å forebygge uttørking. Daglig bruk av TOUCH håndskrubb er den beste måten å få silkemyke og velpleide hender på.

02.

HVORDAN BRUKER JEG TOUCH HÅNDSKRUBB?

Du trenger bare å påføre håndskrubb på rene og litt fuktige hender, og massere huden med sirkelbevegelser i 1-2 minutter. Deretter skyll med mye lunkent vann. Produktet skal brukes daglig. For å gi hendene dine allsidig behandling, straks etter bruk av håndskrubb påfør en TOUCH håndkrem.

03.

HVEM EGNER TOUCH HÅNDSKRUBB SEG FOR?

TOUCH håndskrubb egner seg for personer som ønsker å ha velpleide hender. Hvis du ønsker å ha glatt, næret og velpleid hud på hendene, er håndskrubb fra ORPHICA den ideelle løsningen for deg. For å gi huden på hendene allsidig pleie, bruk også andre produkter innen TOUCH behandling.

04.

HVORFOR ER TOUCH HÅNDSKRUBB SÅ UNIK?

TOUCH håndskrubb er et unikt produkt for daglig bruk på grunn av Oil & Vitamin Therapy formel, som gjør at huden på hendene er dypt fuktet og myk, og at det dannes et usynlig vannbindende beskyttelseslag på hudens overflate.

05.

HVOR LENGE ER TOUCH HÅNDSKRUBB HOLDBAR?

Produktet har holdbarhet på 3 måneder etter å ha blitt åpnet for første gang.

06.

ER TOUCH HÅNDSKRUBB ET TRYGT PRODUKT?

Ja, produktet er helt trygt. TOUCH håndskrubb har gjennomgått strenge dermatologiske og allergologiske tester. Testene bekreftet at dens naturlige ingredienser hjelper med å fjerne død overhud, nære irritert, tørr og stram hud, samt gjøre den mer elastisk og glattere. Produktet glatter ut rynker på hendene og i tillegg forbedrer regenerering av overhuden ved å forebygge uttørking. Derfor kan du bruke dette produktet uten bekymring.

07.

HVA BESTÅR TOUCH HÅNDSKRUBB AV?

TOUCH håndskrubb inneholder følgende ingredienser: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alkohol, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Octyldodecanol, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Fruit Butter, Stearic Acid, Vaccinium Macrocarpon Seed Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum.

08.

HVORDAN OPPBEVARER JEG TOUCH HÅNDSKRUBB?

Produktet må oppbevares i romtemperatur, helst mellom 8ᵒC og 25ᵒC, i en tett lukket emballasje. Unngå påvirkning av direkte solstråling. Oppbevares utilgjengelig for barn.

09.

KAN DERE SENDE PRODUKTET TIL UTLANDET?

Selvfølgelig. Vi følger opp skiftende trender og våre kunders behov, og kan sende produktene våre verden over. Den eneste forskjellen er at leveransen kan ta lengre tid. Frakten koster 181 NOK.

10.

HVOR LENGE MÅ JEG VENTE PÅ MIN PAKKE?

Vi sender produktene i løpet av 2 arbeidsdager.