736 572

Et sett med anti-aldrings masker

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

TUSENER AV KUNDER HELE VERDEN OVER HAR BLITT FORELSKET I #Timeless

for å skape forførende resultater
TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKER – 4 STYKKER


Timeless-maska Et sett med anti-aldrings masker

Vil du fukte og glatte ut ansiktshuden, og dempe dannelse av rynker? Du kan regenerere ansiktshuden din med en nærende behandling.
Bruk regelmessig en maske med passende aktive ingredienser som kan tre inn i huden din. Velg ORPHICA og en innovativ TIMELESS behandling med kosmetikk som tilfredsstiller forventningene til alle kvinner, uansett alder.

TIMELESS anti-aldrings masker med Deep-Restore Complex™ formel fukter og nærer ansiktshuden intensivt. Aktive ingredienser gjør at huden er spenstigere og mer elastisk. Dette fører til raskere regenerasjon, bremser nedbryting av kollagen og elastin, og demper aldringsprosesser i huden. Masker stimulerer mikrosirkulasjon og gjør at huden er frisk og glatt. Produktet har gjennomgått dermatologiske tester.

Velg en allsidig behandling! En emballasje inneholder 4 TIMELESS masker – nok for en månedlig behandling.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist


95%

bekrefter at ansiktshuden er spenstigere ved regelmessig bruk av kremen

95%

mener at etter bruk av maskene er ansiktshuden mer elastisk og friskere

90%

er enige om at etter behandlingen er huden mer fuktet og næret

85%

merket at etter behandlingen ser de avslappet og yngre ut

Hvis din hud trenger intensiv fukting innenfor din daglige skjønnhetspleie, egner TIMELESS anti-aldrings masker seg ideelt for deg. En unik Deep-Restore Complex™ formel ble utarbeidet med tanke på kvinner som ønsker seg spenstigere og mer elastisk hud, raskere regenerering og bedre mikrosirkulasjon. Produktet har gjennomgått strenge tester som bekreftet at dets aktive ingredienser forsinker hudaldring og gjør at huden forblir frisk og glatt i lengre tid. En emballasje inneholder 4 masker og er den beste nærende behandlingen for din sensitive ansiktshud.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

LES TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE KUNDER


Etter Jeg merket første rynker allerede for noen år siden. For hvert år som gikk ble ansiktshuden min tørrere og slappere. Jeg prøvde ut ulike fuktighetsgivende produkter, men så aldri noen stor forskjell. Alle disse produktene var for fete og tettet hudporene på ansiktet. Det er bare TIMELESS behandling som har oppfylt mine forventninger. Siden jeg startet å bruke anti-aldrings masker fra ORPHICA, er rynkene mindre synlige, og ansiktshuden min ser spenstigere, glattere og friskere ut.

ELIN, 35 ÅR

Etter Jeg elsker TIMELESS anti-aldrings masker. Hver uke reserverer jeg 20 minutter for en skjønnhetsbehandling hjemme. Jeg påfører en maske, slår på avspennende musikk og bare slapper av etter en vanskelig uke på jobb. Denne behandlingen gir fantastiske resultater! Ansiktet mitt er glatt og fuktet, huden ser avslappet ut, og i tillegg føler jeg at jeg gjør mitt beste for å forsinke hudaldring. Bruk av masker har blitt en vane for meg. Jeg kan ikke forestille seg en uke uten denne stunden som er bare for meg. Etter behandlingen ser jeg rett og slett yngre ut.

ANNE, 44 ÅR

Etter TIMELESS anti-aldrings kosmetikk er mine yndlingsprodukter og jeg bruker dem regelmessig. Straks etter påføring føler jeg at huden min er spenstigere og fastere, og ser frisk ut hele dagen. Nå bruker jeg TIMELESS nærende og anti-aldrings behandling regelmessig. Ansiktshuden er i bedre stand, rynkene er grunnere og ansiktet mitt ser noen år yngre ut. Jeg er glad at jeg har latt meg overtale til å prøve maskene. De tilfredsstiller alle mine forventninger. Dette kan kalles for en virkelig allsidig pleie.

KRISTIN, 45 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Unike ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Maskene inneholder naturlige ingredienser og ekstrakter som regenererer og fukter huden, samt øker dens elastisitet. Vitamin A øker celledeling og reduserer rynkene som skyldes skadelig påvirkning av solstråling. Irisekstrakt bremser virkning av de enzymene som er ansvarlige for nedbrytning av kollagen- og elastinmolekyler. Tempeltreekstrakt hjelper med å bekjempe symptomer på hudaldring. Kudzurotekstrakt har antioksiderende virkning og inneholder store mengder isoflavoner som øker hudens fasthet og elastisitet. Alger er en kilde av vitaminer og mineraler, og har detokserende og rensende virkning. Aloe vera-kjøtt stimulerer fibroblaster i huden til å produsere kollagen og elastin. Salvieekstrakt hjelper med å gjenopprette riktig sebumproduksjon og minsker synlighet av hudporer. Ekstrakten har også antibakterielle, desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper. Kaviarekstrakt stimulerer mikrosirkulasjon og kollagensyntese i huden. I tillegg er den en god kilde av høykvalitets proteiner, lipider og vitaminer. Hvitpilbark-ekstrakt styrker, nærer og beroliger huden.

 • Gratis levering
 • 90 dagers returfrist

Hvordan bruker man denne kosmetikken?

Før du bruker masken, forsikre deg om at ansiktshuden er nøyaktig renset. 01.

Før du bruker masken, forsikre deg om at ansiktshuden er nøyaktig renset.

Påfør masken på ansiktet og la være for omtrent 20-30 minutter. 02.

Påfør masken på ansiktet og la være for omtrent 20-30 minutter.

Ta masken av og masser resten av den milde geléen i huden. Det er best å bruke masken én gang i uken før du legger seg. 03.

Ta masken av og masser resten av den milde geléen i huden. Det er best å bruke masken én gang i uken før du legger seg.

01.

HVORDAN VIRKER TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE?

TIMELESS anti-aldrings maske inneholder aktive ingredienser som gjør at huden er spenstigere og mer elastisk. Dette fører til raskere regenerasjon, bremser nedbryting av kollagen og elastin, og demper aldringsprosesser i huden.

02.

HVORDAN BRUKER JEG TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE?

Du trenger bare å påføre masken på rengjort og tørket hud, og la være for omtrent 20-30 minutter. En spesiell folie skal hjelpe deg med påføring. Ta masken av og masser resten av den milde geléen i huden. Det er best å bruke masken én gang i uken, før du legger seg.

03.

HVEM EGNER TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE SEG FOR?

TIMELESS anti-aldrings maske er beregnet på alle typer ansiktshud, og kan brukes av alle kvinner som ønsker å beskytte sitt friske og unge utseende, samt redusere første tegn på hudaldring.

04.

HVORFOR ER TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE SÅ UNIK?

TIMELESS anti-aldrings maske er et unikt produkt fordi den inneholder en unik formel, Deep-Restore Complex™, som fukter og nærer ansiktshuden intensivt. Produktets aktive ingredienser gjør at huden er spenstigere og mer elastisk. Dette fører til raskere regenerasjon, bremser nedbryting av kollagen og elastin, og demper aldringsprosesser i huden.

05.

HVOR LENGE ER TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE HOLDBAR?

TIMELESS anti-age maske er et produkt til engangsbruk. En pakke inneholder 4 TIMELESS masker – nok for en månedlig behandling.

06.

ER TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE ET TRYGT PRODUKT?

Ja, produktet er helt trygt. TIMELESS anti-aldrings maske har gjennomgått strenge dermatologiske tester. Testene bekreftet at den ikke irriterer huden, at maskens aktive ingredienser stimulerer mikrosirkulasjon og at huden ser frisk og glatt ut. Derfor kan du bruke masken uten bekymring.

07.

HVA BESTÅR TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE AV?

TIMELESS anti-aldrings maske inneholder følgende ingredienser: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Iris Florentina Root Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Trehalose, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Menthyl Lactate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Salva Officinalis (Sage) Leaf Extract, Caviar Extract, Triethanolamine, Pentasodium Pentetate, Phytic Acid, Silver Oxide, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Propanediol.

08.

HVORDAN OPPBEVARER JEG TIMELESS ANTI-ALDRINGS MASKE?

Produktet må oppbevares i romtemperatur, helst mellom 8ᵒC og 25ᵒC, i en tett lukket emballasje. Unngå påvirkning av direkte solstråling. Oppbevares utilgjengelig for barn.

09.

KAN DERE SENDE PRODUKTET TIL UTLANDET?

Selvfølgelig. Vi følger opp skiftende trender og våre kunders behov, og kan sende produktene våre verden over. Den eneste forskjellen er at leveransen kan ta lengre tid. Frakten koster 181 NOK.

10.

HVOR LENGE MÅ JEG VENTE PÅ MIN PAKKE?

Vi sender produktene i løpet av 2 arbeidsdager.